Comenius 1 - Fëmijët shkruajnë dhe vizatojnë për fëmijët

2003-2004

2004-2005

2005-2006

 

Vendi i Endrrave

(Libri jonë)

 

Kur shkolla hap dritare për botën

Vendi i Endrrave

(Loja jonë me letra)

 

 

Mësojmë, duke luajtuar për Lojërat Olimpike

(Loja jonë me letra)

flavors të botës

(Libri jonë)

 

 

 

E-mail: mail@6dim-diap-elefth.thess.sch.gr

Informimi i fundit: 23-03-2022

 

Redaktimi i faqes së internetit: Papadopoulos Stergios, Tavridis Iordanis